Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aslıhan Güner / Aslihan Guner Seza Ile Geliyor Tek Magazin : Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Aslıhan Güner / Aslihan Guner Seza Ile Geliyor Tek Magazin : Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.. Aslıhan güner, günümüz itibariyle 33 yaşındadır. Aslıhan güner kimdir, aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde istanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak doğmuştur. Aslıhan güner'in nikah şahitliğini ise yapımcı adem kılıç yaptı. O acısını enfes yansıtmış harbiden. Uzak şehrin masalı dizisinde umay rolünde.

Üstelik güner, ismi başarılı oyuncular arasında anılanlardan. Aslıhan güner (born 17 december 1987) is a turkish actress. Daha 16 yaşında i̇smail güneş'in yönettiği the i̇mam ve. Aslıhan güner'in henüz 16 yaşındayken the i̇mam filmi ile başlayan ekran macerası, selena güner, the i̇mam, sümela'nın şifresi, moskova'nın şifresi: Aslıhan güner sinema ve dizilerin başarılı isimleri arasında yer almaktadır.

Aslihan Guner
Aslihan Guner from lookaside.fbsbx.com
Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 senesinde i̇stanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. 170 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. Aslıhan güner'in rol aldığı filmler. 2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı. Aslıhan güner'in rol aldığı diziler ve filmler Batıl inançlara inanmayan, bir randevuda bekletilmekten ve. 421 317 просмотров 421 тыс.

2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı.

@aslihanguner 13 like, 2 story, tw:5 like twitter.com/fanaslihanguner. 2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı. Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. İki kız ve birde erkek kardeşi vardır. She is an actress, known for полярная звезда (2019), selam: Aslıhan güner'in rol aldığı filmler. Selena dizisinde de rol alan aslıhan güner bir hayli değimiş görünüyor. #kuzeyyıldızıi̇lkaşk aslıhan güner'in oyunculuğu gerçekten çok etkili işliyor ekrana kesinlikle. Aslıhan güner, özge özpirinçci, burak deniz, aslı enver, deniz çakır, şevval sam, i̇rem sak… 8 mart dünya kadınlar günü için bakın neler paylaştılar? Güner, sivas'ı gezip gördüğü için sivaslıyım da diyebiliyor. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema. She studied public relations and advertising at the university but left without.

Aslıhan güner şarkıları aslıhan güner albümleri. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner. Selena dizisinde de rol alan aslıhan güner bir hayli değimiş görünüyor. Aslıhan güner hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aslıhan güner haberlerine aksam.com.tr den aslıhan güner'in yeni projesi belli oldu! Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Roeiuvhobaowkm
Roeiuvhobaowkm from i2.cnnturk.com
Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Selena dizisinde de rol alan aslıhan güner bir hayli değimiş görünüyor. Aslıhan güner kılıç ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Aslıhan güner, özge özpirinçci, burak deniz, aslı enver, deniz çakır, şevval sam, i̇rem sak… 8 mart dünya kadınlar günü için bakın neler paylaştılar? Daha 16 yaşında i̇smail güneş'in yönettiği the i̇mam ve. Uzak şehrin masalı dizisinde umay rolünde. Aslıhan güner resmi facebook sayfasıdır. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur.

Toplam 175 aslıhan güner haberi bulunmuştur.

She is an actress, known for полярная звезда (2019), selam: Selena dizisinde de rol alan aslıhan güner bir hayli değimiş görünüyor. Batıl inançlara inanmayan, bir randevuda bekletilmekten ve. Güner, sivas'ı gezip gördüğü için sivaslıyım da diyebiliyor. Barış manço kültür merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Aslıhan güner (born 17 december 1987) is a turkish actress. O acısını enfes yansıtmış harbiden. Aslıhan güner boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. #kuzeyyıldızıi̇lkaşk aslıhan güner'in oyunculuğu gerçekten çok etkili işliyor ekrana kesinlikle. Her mother is from malatya, while her father is from sivas. 9 haziran 2013 tarihinde şefkat tepe dizisinde tanıştığı mert kılıç ile evlenmiştir. 20,851 likes · 62 talking about this.

Aslıhan güner, 17 aralık 1987 senesinde i̇stanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Aslıhan güner'in henüz 16 yaşındayken the i̇mam filmi ile başlayan ekran macerası, selena güner, the i̇mam, sümela'nın şifresi, moskova'nın şifresi: 2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı. Ayrıca kacyasinda.com sayfamızda aslıhan güner dışında farklı birçok kişi hakkında biyografi ve yaş bilgisine ulaşmanız mümkün. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur.

Kuzey Yildizi Ilk Ask In Yildiz I Aslihan Guner In Makyajsiz Hali Soke Etti
Kuzey Yildizi Ilk Ask In Yildiz I Aslihan Guner In Makyajsiz Hali Soke Etti from iaahbr.tmgrup.com.tr
Her mother is from malatya, while her father is from sivas. She is an actress, known for полярная звезда (2019), selam: Aslıhan güner şarkıları aslıhan güner albümleri. Aslıhan güner, 1987 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açmıştır.baba tarafından sivas, anne tarafından ise malatyalı biridir.daha çok kendisini sivaslı olarak gören ünlü isim geçmiş zamanlarda. Aslıhan güner, günümüz itibariyle 33 yaşındadır. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner. Aslıhan güner kılıç ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. 20,851 likes · 62 talking about this.

Aslıhan güner, günümüz itibariyle 33 yaşındadır.

Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema. 20,851 likes · 62 talking about this. Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey. Aslıhan güner şarkıları aslıhan güner albümleri. Her mother is from malatya, while her father is from sivas. Aslıhan güner, 1987 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açmıştır.baba tarafından sivas, anne tarafından ise malatyalı biridir.daha çok kendisini sivaslı olarak gören ünlü isim geçmiş zamanlarda. 17 aralık 1987) tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Toplam 175 aslıhan güner haberi bulunmuştur. Bu sayfa tamamen aslıhan güner'e adanmıştır. She studied public relations and advertising at the university but left without. Üstelik güner, ismi başarılı oyuncular arasında anılanlardan. Aslıhan güner resmi facebook sayfasıdır.